news_exideprincipali

Exide proširio najsveobuhvatniju aplikaciju za pretraživanje na tržištu

• unaprijeđena aplikacija pomaže kupcima da izbjegnu kvarove i druge probleme koji proizlaze iz pogrešne ugradnje 

• asortiman Exide akumulatora pokriva širok raspon tipova i modela vozila, pružajući kupcima mogućnost pronalaska pravog akumulatora za svoje potrebe 

• besplatna ‘tražilica’ Exide Battery Finder omogućuje vam brzo i jednostavno pronalaženje ispravnog akumulatora za vaše vozilo 

Gennevilliers, Francuska – (19. svibnja 2021.) – Exide Technologies (www.exidegroup.com), vodeći dobavljač rješenja za pohranu električne energije, sa sjedištem u Europi, ima najopsežniju aplikaciju s informacijama o ugradnji uporedivo s bilo kojim drugim proizvođačem akumulatora i baterija. Prepoznata je po kvaliteti i točnosti podataka o ugradnji, kao i po širokoj pokrivenosti svih vrsta i tipova europskih vozila. Aplikacija za pronalaženje Exide akumulatora koja radi kako na mobilnim uređajima (poput mobitela i tableta), tako i na prijenosnim te stolnim računalima, potpuno je besplatna i omogućuje korisniku da traži pravi akumulator putem VIN-u ili broja registracije vozila. Alat je posebno moćan zahvaljujući kombinaciji ekspertnog znanja o ugradnji akumulatora i gotovo čitavog europskog voznog parka.

Izbjegnite troškove pogrešne ugradnje 

Exide uvijek preporučuje praćenje njegovih, vodećih na tržištu, savjeta za ugradnju. Suvremena vozila sve su složenija, a tehnologije poput ‘start-stop’ povećavaju šansu za pogrešan odabir akumulatora kao i pogreške pri ugradnji. Neispravan odabir može dovesti do kvara akumulatora ili uništenja, što rezultira nezadovoljstvom kupca i gubitkom reputacije.

Na osnovu svojih iskustava iz tvorničke ugradnje akumulatora u vozila, Exide stavlja snažan naglasak na kvalitetu svojih podataka o ugradnji i poznat je po točnosti i preciznosti ovih podataka. Predani tim osigurava da podaci ostanu ažurni i lako razumljivi, bez obzira je li korisnik tvrtka za pomoć na cesti ili vozač koji obavlja samostalnu zamjenu akumulatora. Osim što su točni i ažurirani, podaci o ugradnji pokrivaju 5.500 modela od 200 proizvođača automobila i lakih gospodarskih vozila. Obuhvaća i 1.300 modela 300 proizvođača gospodarskih vozila i autobusa, te 6.800 modela 300 proizvođača motocikala, skutera, ATV i sličnih vozila, električnih vozila za rekreaciju, vrtnih strojeva i traktora, motornih sanjki, plovila i jet ski skutera. To ga čini najboljim u klasi u industriji. 

Uključen pregled 99% vozila s europskih cesta

Exide neprestano preispituje svoj asortiman proizvoda kako bi popunio eventualne praznine u pokrivenosti i kupcima pružio najširi raspon opcija akumulatora i baterija. Ima najširu pokrivenost europskih lakih i komercijalnih vozila od svih proizvođača akumulatora i baterija, a pokriva 99% vozila koja prometuju, na većini tržišta. To osigurava da kupci uvijek pronađu najprikladniji akumulator za svoje potrebe. 

Brzo pronađite pravu bateriju za svoje vozilo 

Da bi podržao kupce, Exide im prenosi svoje znanje u korisnom alatu nazvanom Exide Battery Finder. Besplatno je dostupan na internetu ili kao ‘app’ za preuzimanje na mobilnim uređajima, a popularan je među krajnjim korisnicima i profesionalcima, generirajući 2 milijuna pretraživanja godišnje. Tražilica akumulatora pretražuje sve tipove vozila, a uključuje i posebne informacije o izračunavanju energetskih potreba kako za baterije za brodove tako i za kampere.

Korisnici mogu tražiti akumulator za svoje vozilo na bilo koji način koji im odgovara: koristeći klasifikaciju vozila, VIN vozila ili pomoću koda države u kojoj se vozilo koristi odnosno registarske oznake vozila. Pretraživanje proizvoda također sadrži polje za unos, tako da korisnik može tražiti bilo koji akumulator prema proizvođačkom broju (eng. part number) ili OE broju (odnosno broju dijela za prvu, tvorničku ugradnju). U samoj aplikaciji, korisnik čak ima i mogućnost skeniranja barkoda (EAN koda) akumulatora.

“Exide kombinira široku pokrivenost voznog parka s najkvalitetnijim informacijama o ugradnji akumulatora u industriji, iskorištavajući naše znanje i iskustvo u radu s vodećim svjetskim proizvođačima automobila”, rekao je Guido Scanagatta, viši menadžer proizvoda u Exide-u. “Naš besplatni alat za pretraživanje akumulatora omogućuje brzo i praktično pronalaženje pravog akumulatora za vaše potrebe.”

Share this post